Tűzgátló padláslétra XXI. kerület

Minőségi padláslépcső XXI. kerület régiójában direkt a gyártótól, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a cégünk által kínált Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen újításainak köszönhetően kényelmesen alkalmazható padlásajtókat kínálunk megrendelőink kérésére. A gyártott árucikkek maximálisan teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, külsejükben a lényeges elemek jelennek meg, így a sokszor kényszerből elhelyezett padláslépcsők az enteriörhöz illeszkedő kinézetűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padláslétra fixáló mechanizmusa egyszerűen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel zajlik, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső nyitott helyzetben egyenes, stabil acél ajtó, fogódzóval ellátva, így biztos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó XXI. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem csökkenő szilárdsága, a szüntelen gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy ésszerű döntés őt választani. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásfeljáró megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen csupán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű típusok szerezhetők be.

A Wippro padlásajtó beépítése XXI. kerület környékén

A padlásfeljáró termék beépítése minimális tapasztalatot, valamint egy kevés izomerőt igényel. A padláslépcsők adott lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt statikai tényezője a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez el lett végezve, a terméket be kell illeszteni, és a sarkainál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel egyéb, roncsolással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró XXI. kerület

5 visszatérő hiba, amit padláslétrák kapcsán elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt XXI. kerületi otthonába!