Tűzgátló padláslétra XVIII. kerület

Kiváló anyagokból készült padlásajtó XVIII. kerület régiójában közvetlenül az üzemből, tartós formában hőálló kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos újításainak köszönhetően gond nélkül üzemeltethető padláslépcsőket kínálunk megrendelőink érdeklődésére. A termékek maradéktalanul kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, így a számtalanszor kénytelenségből telepített padláslétrák a beltérbe kitűnően igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslétrát az idő vasfogától. A termékek fixáló mechanizmusa problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben manuálisan zajlik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp segíti. A létra kinyitott pozícióban egyenes, jó teherbírású acél létra, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső XVIII. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem változó keménysége, a szakadatlan kezelést, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen záródó zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padlásajtó megoldást kínálni a négyféle variánssal, amelyek gyakorlatilag mindössze a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül más-más padláslétra nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padláslétra beszerelése XVIII. kerület területén

A padláslétra termék felszerelése minimális tapasztalatot, valamint egy kevés izomerőt igényel. A padláslétrák méretezett lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez megtörtént, a terméket a helyére kell pozicionálni, és a négy sarkánál található keresztvas felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván más, roncsolással járó stabilizálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró XVIII. kerület

5 jellemző gond, amit padláslépcsők méretezése közben vétenek a XVIII. kerületben is:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát XVIII. kerületi otthonába!