Tűzgátló padláslétra Vérhalom

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásfeljáró Vérhalom környékén egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padláslépcső?

A Wippro cég új fejlesztéseinek köszönhetően kényelmesen alkalmazható padlásajtókat kínálunk megrendelőink kérésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, stílusukban letisztultak, ezáltal a sokszor kényszerből elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez illeszkedő kinézetűek.

Mindegyik termék robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padláslépcső fixáló egysége problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel megy végbe, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, robusztus acél feljáró, kapaszkodóval az oldalán, ilyen módon biztos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Vérhalom

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró ajtó méretek Vérhalom
 • padlásfeljáró 80 cm Vérhalom
 • padlásfeljáró gyártás Vérhalom
 • padlásfeljáró méretek
 • padlásfeljáró szerelése
 • tűzbiztos padlásfeljáró Vérhalom
 • padlásfeljáró 305 Vérhalom
 • padlásfeljáró 60×130
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Vérhalom
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 60×90

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által kínált padlásfeljáróknak?

Számos olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem gyengülő keménysége, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs lépés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padlásfeljáró típust ajánlani a négyféle termékváltozattal, amelyek alapvetően csak a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes fajtákon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső felszerelése Vérhalom régiójában

A padláslépcső termék beszerelése bizonyos fokú tapasztalatot, illetve valamennyi fizikai erőt igényel. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez el lett végezve, a padlásajtót be kell pozicionálni, és a sarkainál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a födém lenti síkjához kell szorítani. Nem követel meg további, fúrással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Vérhalom

5 jellemző hiba, amit padlásajtók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást készítünk. A szabványos padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi termékváltozat rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb tere marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Vérhalomi otthonába!