Tűzgátló padláslétra Krisztinaváros

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslétra Krisztinaváros régiójában egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég szüntelen fejlesztéseinek jóvoltából kényelmesen üzemeltethető padlásfeljárókat nyújtunk ügyfeleink részére. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, stílusukban feltűnés nélküliek, így a számtalanszor kénytelenségből beszerelt padlásfeljárók az enteriörhöz kitűnően igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a terméket a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő szerkezete problémamentesen kezelhető, rugós retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben kézzel történik, amely eljárást egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, stabil acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztonságos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Krisztinaváros

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padláslétráknak?

Megannyi olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett szerkezetű fa társával. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen funkcionáló retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy ésszerű lépés ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásfeljáró típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen mindössze a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padláslétra felszerelése Krisztinaváros régiójában

A padláslétra termék beszerelése valamennyi tapasztalatot, valamint egy kevés fizikai erőt kíván. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt statikai kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez el lett végezve, a padláslépcsőt a helyére kell pozicionálni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas segítségével a födém alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel más, roncsolással járó fixálási eljárást.

Elektromos padláslépcső Krisztinaváros

5 visszatérő baki, amit padláslétrák betervezésekor elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Krisztinavárosi otthonába!