Tűzgátló padláslétra IV. kerület

Igényes padlásajtó IV. kerület övezetében direkt a gyárból, tartós formában hőálló kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos korszerűsítéseinek köszönhetően játszva alkalmazható padlásfeljárókat kínálunk ügyfeleink számára. A termékek hiánytalanul kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, kialakításukban letisztultak, így a sokszor kényszerűségből felerősített padláslétrák a beltérbe kitűnően igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a korróziótól. A padlásfeljáró rögzítő szerkezete problémamentesen működtethető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt manuálisan történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp támogatja. A létra kinyitott pozícióban egyenes, stabil acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, ilyen módon veszélytelen feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra IV. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk értékesített padláslépcsőknek?

Számos olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padlásfeljáró, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi felépítésű fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő megbízhatósága, az állandó gondozást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen záródó retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy ésszerű elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padláslétra típust ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül más-más padlásfeljáró nyílás méretű változatok választhatóak.

A Wippro padláslépcső felszerelése IV. kerület területén

A padláslépcső termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásajtók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslépcső IV. kerület

5 jellemző hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát IV. kerületi otthonába!