Tűzgátló padláslétra felszerelése III. kerület Mókus utca szakszerűen

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó telepítése III. kerület Mókus utca területén direkt a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padlásfeljáró?

A gyártó új fejlesztéseinek betudható módon játszva alkalmazható padlásfeljárókat ajánlunk megrendelőink kérésére. A termékek tökéletesen kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, kialakításukban letisztultak, ezáltal a sokszor kényszerűségből beszerelt padláslétrák az enteriörhöz kitűnően igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padláslétra erősítő egysége komfortosan mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében manuálisan zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső lenyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, kapaszkodóval felszerelve, így biztonságos közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró III. kerület Mókus utca

Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

 • padlásfeljáró alkatrészek
 • padlásfeljáró árlista
 • padlásfeljáró felszerelése
 • motoros padlásfeljáró III. kerület Mókus utca
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak
 • padlásfeljáró kivágása III. kerület Mókus utca
 • padlásfeljáró 50×80 III. kerület Mókus utca
 • padlásfeljáró 80×150
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padláslépcső akció III. kerület Mókus utca
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat III. kerület Mókus utca
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró ajtó III. kerület Mókus utca
 • padlásfeljáró 70×120 III. kerület Mókus utca

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padláslétráknak?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa létrával. Az évek múlásával sem gyengülő szilárdsága, az állandó ápolást, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan működő retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy ésszerű döntés emellett letenni a voksát. A gyártó igyekezett több padláslétra megoldást ajánlani a 4-féle termékváltozattal, amelyek voltaképpen mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül különböző padláslétra nyílás méretű termékek vásárolhatók.

A Wippro padlásajtó beszerelése III. kerület Mókus utca régiójában

A padláslétra termék beépítése némi rutint, valamint egy kevés fizikai erőt kíván. A padláslétrák előre megmért belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés fő szerkezeti feltétele a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Mihelyt ez megtörtént, a padláslétrát a helyére kell emelni, és a sarkainál lévő menetes szál segítségével a mennyezet lenti síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, roncsolással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra III. kerület Mókus utca

5 tipikus probléma, amit padláslétrák méretezése közben vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást készítünk. A sztenderd padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, melybe az összes létravariáns elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kisebb tere marad, ennek köszönhetően bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt III. kerület Mókus utcai otthonába!