Tűzgátló padláslétra beszerelése III. kerület Királyok útja szakember által

Igényes padlásfeljáró beépítése III. kerület Királyok útja régiójában közvetlenül az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padláslépcső?

A gyártó folyamatos újításainak betudható módon kényelmesen használható padlásfeljárókat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A termékek maradék nélkül teljesítik a kényelmi követelményeken túl a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a több alkalommal kényszerűségből beszerelt padláslétrák a beltérbe jól igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslétrát a korróziótól. A padláslépcső erősítő mechanizmusa játszi könnyedséggel mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézi erővel zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp támogatja. A létra lenyitott helyzetben egyenes, stabil acél létra, fogódzóval felszerelve, így stabil haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó III. kerület Királyok útja

Kedves látogatóink például az alábbi témákkal találnak meg minket:

 • padlásfeljáró ajtó méretek
 • padlásfeljáró berakása
 • elektromos padlásfeljáró III. kerület Királyok útja
 • padlásfeljáró létra vasalatok III. kerület Királyok útja
 • profi padlásfeljáró III. kerület Királyok útja
 • thermo padlásfeljáró III. kerület Királyok útja
 • padlásfeljáró 50×70 III. kerület Királyok útja
 • padlásfeljáró 60×130
 • padlásfeljáró 90×70 III. kerület Királyok útja
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek III. kerület Királyok útja
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése
 • tűzgátló padláslépcső beépítése III. kerület Királyok útja
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Királyok útja
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen előnyei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padláslétráknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az idő múlásával sem gyengülő stabilitása, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padláslétra típust biztosítani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen mindössze a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül más-más padláslétra nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése III. kerület Királyok útja övezetében

A padláslépcső termék beszerelése minimális hozzáértést, és egy kis fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók méretezett belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés prioritásba helyezett szerkezeti tényezője a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez kialakításra került, a padlásfeljárót be kell illeszteni, és a sarkoknál lévő menetes szál segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem igényel más, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslépcső III. kerület Királyok útja

5 visszatérő melléfogás, amit padláslépcsők szerelése során vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes létravariáns megvásárolható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kevesebb területe marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem oldható meg a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt III. kerület Királyok útjai otthonába!