Tűzgátló padláslépcső XXII. kerület

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslépcső XXII. kerület területén direkt a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó új újításainak betudható módon egyszerűen használható padlásajtókat kínálunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben feltűnés nélküliek, ezáltal a több alkalommal kénytelenségből beszerelt padláslépcsők az enteriörhöz kitűnően igazodó kialakításúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslétrát a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró erősítő szerkezete egyszerűen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel történik, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval ellátva, ezáltal megbízható haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső XXII. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalmazott padláslépcsőknek?

Több olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem változó megbízhatósága, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a biztosan működő retesze, légzáró módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padláslépcső megoldást kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek voltaképpen mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padláslétra nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső beépítése XXII. kerület környékén

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú rutint, valamint egy kis fizikai erőt igényel. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés legfontosabb statikai kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan rendelkezésre áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez adott, a padlásajtót a helyére kell pozicionálni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, fúrással járó rögzítési eljárást.

Elektromos padláslépcső XXII. kerület

5 tipikus gond, amit padlásajtók szerelése során elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót XXII. kerületi otthonába!