Tűzgátló padláslépcső XII. kerület

Igényes padlásfeljáró XII. kerület vonzáskörzetében direkt az üzemből, tartós formában hőálló megvalósításban.

Hogyan épül föl a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A gyártó új újításainak betudható módon kényelmesen alkalmazható padlásfeljárókat ajánlunk ügyfeleink részére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, emiatt a több alkalommal szükségszerűen elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez illeszkedő kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek fixáló mechanizmusa egyszerűen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan megy végbe, amely folyamatot egy beépített teleszkóp támogatja. A feljáró lenyitott állapotban egyenes, stabil acél ajtó, kapaszkodóval az oldalán, ilyen módon biztonságos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra XII. kerület

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padlásajtóknak?

Megannyi olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az idő múlásával sem rosszabbodó szilárdsága, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen funkcionáló retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat megpróbált több padláslétra típust kínálni a négyféle verzióval, amelyek alapvetően mindössze a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése a XII. kerület övezetében

A padláslépcső termék beszerelése minimális szakértelmet, valamint valamennyi izomerőt követel meg. A padláslépcsők méretezett lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés fő statikai szempontja a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez egy XII. kerületi vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően készen áll, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez kialakításra került, a padláslépcsőt a helyére kell emelni, és a sarkoknál található menetes szál felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem igényel egyéb, fúrással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró XII. kerület

5 visszatérő gond, amit padláslépcsők szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót XII. kerületi otthonába!