Tűzgátló padláslépcső Szemlőhegy

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslépcső Szemlőhegy régiójában direkt a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A Wippro cég folyamatos korszerűsítéseinek betudható módon komfortosan üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk vevőink érdeklődésére. A termékek maradéktalanul teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, arculatukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a megannyiszor szükségszerűen telepített padláslépcsők a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásajtót a korróziótól. A termékek rögzítő szerkezete egyszerűen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan történik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró lenyitott helyzetben egyenes, robusztus acél létra, fogódzóval az oldalán, ilyen módon megbízható haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Szemlőhegy

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró aluminium Szemlőhegy
 • padlásfeljáró berakása
 • fémlétrás padlásfeljáró
 • padlásfeljáró méretek Szemlőhegy
 • padlásfeljáró szerelése
 • tűzbiztos padlásfeljáró Szemlőhegy
 • padlásfeljáró 80 x 120 Szemlőhegy
 • padlásfeljáró 80 x 60 Szemlőhegy
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek Szemlőhegy
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak Szemlőhegy
 • tűzgátló padláslépcső beépítése Szemlőhegy
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 70×120 Szemlőhegy

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Számos olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a precízen működő zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő lépés őt választani. A gyártó törekedett több padlásajtó megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásajtó nyílás méretű variánsok érhetők el.

A Wippro padláslépcső beépítése Szemlőhegy területén

A padláslépcső termék beszerelése minimális rutint, illetve valamennyi izomerőt igényel. A padlásfeljárók előre megmért lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés fő statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez kialakításra került, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a sarkainál elhelyezkedő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell helyezni. Nem követel meg más, fúrással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Szemlőhegy

5 jellemző baki, amit padlásajtók kapcsán vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást alakítunk ki. A standard padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi típusú feljáró elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a létrának kevesebb területe marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Szemlőhegyi otthonába!