Tűzgátló padláslépcső Országút

Minőségi padláslétra Országút területén direkt az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk értékesített Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern korszerűsítéseinek köszönhetően kényelmesen működtethető padláslépcsőket kínálunk megrendelőink részére. A termékek maradék nélkül teljesítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, arculatukban klasszikusnak mondhatók, emiatt a sok esetben szükségszerűen telepített padláslépcsők az enteriörhöz illeszkedő stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek rögzítő szerkezete komfortosan kezelhető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró nyitott pozícióban egyenes, stabil acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, így megbízható feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Országút

Milyen ismérvei vannak az általunk értékesített padlásfeljáróknak?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa létrával. Az évek múlásával sem változó keménysége, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan működő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A gyártó megpróbált több padlásajtó megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek voltaképpen csak a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padláslépcső beépítése Országút vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék felszerelése valamennyi rutint, illetve valamennyi testi erőt követel meg. A padláslétrák méretezett lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beszerelés prioritásba helyezett épületszerkezeti tényezője a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan megvan, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez el lett végezve, a padlásfeljárót a helyére kell pozicionálni, és a sarkainál található keresztvas segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell szorítani. Nem kíván más, fúrással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró Országút

5 tipikus probléma, amit padláslétrák kapcsán elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát budapesti otthonába!