Tűzgátló padláslépcső Hárshegy

Igényes padlásfeljáró Hárshegy régiójában direkt a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern fejlesztéseinek jóvoltából egyszerűen működtethető padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A termékek százszázalékosan teljesítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, stílusukban feltűnés nélküliek, ezáltal a sok esetben kényszerből elhelyezett padlásfeljárók a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A termékek fixáló mechanizmusa kényelmesen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel megy végbe, amely folyamatot egy beépített teleszkóp támogatja. A feljáró lenyitott állapotban egyenes, robusztus acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően megbízható közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Hárshegy

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem változó masszivitása, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan üzemelő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A gyártó igyekezett több padláslétra típust nyújtani a négyféle termékváltozattal, amelyek alapvetően csak a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül különféle padlásfeljáró nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Hárshegy övezetében

A padlásfeljáró termék beszerelése minimális rutint, valamint egy kevés izomerőt követel meg. A padlásajtók adott lakás födémmagassághoz gyártottan, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb épületszerkezeti tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva adott, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez el lett végezve, a padlásajtót be kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a födém alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel más, fúrással járó rögzítési műveletet.

Elektromos padláslépcső Hárshegy

5 rendszeres gond, amit padláslépcsők betervezésekor elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást készítünk. A standard padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a feljárónak kisebb területe marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Hárshegyi otthonába!