Tűzgátló padláslépcső Hársakalja

Igényes padláslépcső Hársakalja környékén közvetlenül a gyárból, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A Wippro cég folyamatos fejlesztéseinek jóvoltából komfortosan üzemeltethető padláslépcsőket kínálunk vevőink kérésére. A gyártott árucikkek maradék nélkül teljesítik a komfort követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban letisztultak, ennek megfelelően a számtalanszor kényszerből telepített padláslétrák a beltérbe kitűnően igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a korróziótól. A padláslépcső rögzítő mechanizmusa kényelmesen kezelhető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben manuálisan történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően biztos feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Hársakalja

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalmazott padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa társával. Az évek múlásával sem rosszabbodó keménysége, a szakadatlan ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan funkcionáló retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő döntés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padláslétra típust nyújtani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen pusztán a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül más-más padlásajtó nyílás méretű termékek vehetők meg.

A Wippro padlásajtó beépítése Hársakalja övezetében

A padláslétra termék beszerelése valamennyi hozzáértést, valamint valamennyi testi erőt igényel. A padlásajtók adott lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez adott, a padlásajtót be kell pozicionálni, és a sarkoknál található keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell helyezni. Nem követel meg más, fúrással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Hársakalja

5 tipikus melléfogás, amit padláslépcsők méretezése közben vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A standard padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat elérhető. Különböző méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb tere marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Hársakaljai otthonába!