Tűzgátló padláslépcső felszerelése III. kerület Bécsi út kiváló minőségben

Kitűnő minőségű padláslétra beépítése III. kerület Bécsi út övezetében egyenesen a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk értékesített Wippro padláslépcső?

A Wippro cég új fejlesztéseinek jóvoltából könnyedén üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk megrendelőink részére. A termékek százszázalékosan teljesítik a komfort követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, arculatukban feltűnés nélküliek, emiatt a több alkalommal szükségszerűen telepített padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásfeljárót a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő mechanizmusa játszi könnyedséggel mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézzel megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső lenyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, fogódzóval ellátva, ilyen módon biztos haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó III. kerület Bécsi út

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró alkatrészek III. kerület Bécsi út
 • padlásfeljáró 305 cm
 • elektromos padlásfeljáró III. kerület Bécsi út
 • padlásfeljáró megoldások III. kerület Bécsi út
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak
 • padlásfeljáró teleszkópos
 • padlásfeljáró 50×70
 • padlásfeljáró 80 x 60
 • padlásfeljáró 90×90 III. kerület Bécsi út
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásajtó III. kerület Bécsi út
 • tűzgátló padláslétra beépítése III. kerület Bécsi út
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 60×90 III. kerület Bécsi út

Milyen jellemzői vannak az általunk kínált padláslétráknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa létrával. Az idő múlásával sem gyengülő stabilitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy ésszerű elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslépcső típust kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül eltérő padláslétra nyílás méretű termékek vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső beszerelése III. kerület Bécsi út vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beépítése valamennyi odafigyelést, és valamennyi izomerőt kíván. A padláslépcsők méretezett belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb szerkezeti feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan elérhető, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez adott, a padláslétrát be kell pozicionálni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a mennyezet lenti síkjához kell helyezni. Nem követel meg más, roncsolással járó fixálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Bécsi út

5 gyakran előforduló baki, amit padláslépcsők méretezése közben vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi típusú feljáró megkapható. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság leküzdése nem oldható meg a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt III. kerület Bécsi úti otthonába!