Tűzgátló padláslépcső Erzsébetliget

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslépcső Erzsébetliget övezetében közvetlenül az üzemből, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég folyamatos fejlesztéseinek betudható módon gond nélkül használható padlásajtókat nyújtunk ügyfeleink részére. A gyártott árucikkek tökéletesen kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban feltűnés nélküliek, így a számtalanszor szükségszerűen beszerelt padlásajtók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslépcsőt az idő vasfogától. A termékek erősítő egysége komfortosan kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső nyitott pozícióban egyenes, masszív acél feljáró, fogódzóval felszerelve, ezáltal biztos haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Erzsébetliget

Milyen előnyei vannak a cégünk által értékesített padlásajtóknak?

Több olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett szerkezetű fa feljáróval. Az idő múlásával sem változó megbízhatósága, a szakadatlan gondozást, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen üzemelő zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos döntés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padlásfeljáró megoldást nyújtani a négyféle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag csak a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különböző padláslépcső nyílás méretű termékek vásárolhatók.

Mi is láttunk padlásfeljárót a Bauhausban, de ne akarjuk az almát a körtéhez hasonlítani…

A Wippro padláslépcső beszerelése Erzsébetliget régiójában

A padlásfeljáró termék beépítése valamennyi hozzáértést, illetve egy kevés izomerőt igényel. A padláslépcsők előre megmért lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A felszerelés prioritásba helyezett szerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez el lett végezve, a padlásajtót be kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő keresztvas segítségével a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel más, fúrással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Erzsébetliget

5 jellemző gond, amit padláslépcsők szerelése során vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes típusú feljáró megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása meg sem valósítható a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Erzsébetligeti otthonába!