Tűzgátló padláslépcső Budai Vár

Igényes padlásfeljáró Budai Vár övezetében közvetlenül a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk kínált Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon könnyedén használható padláslétrákat ajánlunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek százszázalékosan kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, arculatukban feltűnés nélküliek, ennek megfelelően a számtalanszor kényszerből elhelyezett padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót az idő vasfogától. A padláslétra fixáló egysége egyszerűen működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel történik, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott pozícióban egyenes, robusztus acél létra, kapaszkodóval ellátva, ilyen módon veszélytelen feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Budai Vár

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk kínált padláslétráknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal van megtervezve egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa feljáróval. Az idő múlásával sem változó keménysége, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen üzemelő zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padláslétra megoldást nyújtani a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok választhatóak.

A Wippro padláslétra felszerelése Budai Vár vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék felszerelése bizonyos fokú szakértelmet, illetve egy kevés fizikai erőt igényel. A padláslétrák előre megmért belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés legfontosabb szerkezeti szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően adott, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez el lett végezve, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a sarkoknál lévő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell illeszteni. Nem kíván további, fúrással járó stabilizálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Budai Vár

5 tipikus melléfogás, amit padlásfeljárók szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Budai Vári otthonába!