Tűzgátló padláslépcső beszerelése Szentendre szakember által

Igényes padlásfeljáró telepítése Szentendre régiójában egyenesen a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk kínált Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos újításainak betudható módon játszva üzemeltethető padlásajtókat nyújtunk vevőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, megjelenésükben feltűnés nélküliek, ezáltal a sok esetben kényszerűségből beszerelt padlásajtók az enteriörhöz jól igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket a rozsda hatásaitól. A padláslépcső rögzítő egysége egyszerűen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan megy végbe, amely folyamatot egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott pozícióban egyenes, stabil acél feljáró, fogódzóval ellátva, így stabil közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Szentendre

Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve ralálnak ránk:

 • padlásfeljáró 60×120 Szentendre
 • padlásfeljáró beépítés ár
 • padlásfeljáró fém Szentendre
 • padlásfeljáró lezárása
 • padlásfeljáró szerelése
 • tetőtéri padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 50×70 Szentendre
 • padlásfeljáró 70×110
 • padlásfeljáró 90×70 Szentendre
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése
 • tűzgátló padláslépcső beépítése Szentendre
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 60×90

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Számos olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett szerkezetű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem rosszabbodó stabilitása, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásajtó típust kínálni a négyféle verzióval, amelyek gyakorlatilag csak a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek vásárolhatók.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Szentendre területén

A padláslépcső termék felszerelése minimális tapasztalatot, és valamennyi fizikai erőt követel meg. A padláslétrák előre megmért lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb épületszerkezeti szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez adott, a terméket be kell emelni, és a sarkoknál található keresztvas segítségével a födém alul lévő síkjához kell szorítani. Nem kíván további, roncsolással járó rögzítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Szentendre

5 rendszeres hiba, amit padláslétrák kapcsán elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb tere marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése nem oldható meg a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Szentendrei otthonába!