Tűzgátló padláslépcső beszerelése III. kerület Pók utca szakszerűen

Kiváló anyagokból készült padlásfeljáró telepítése III. kerület Pók utca övezetében egyenesen az üzemből, tartós formában hőálló megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padlásfeljáró?

A gyártó új fejlesztéseinek köszönhetően könnyedén üzemeltethető padlásajtókat nyújtunk vevőink számára. A gyártott árucikkek tökéletesen kielégítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, emiatt a több alkalommal kényszerből elhelyezett padlásfeljárók az enteriörhöz illeszkedő stílusúak.

Valamennyi gyártmány robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt a korróziótól. A padláslétra erősítő egysége komfortosan mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp támogatja. A lépcső kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, fogódzóval az oldalán, így megbízható haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra III. kerület Pók utca

Az ideális padláslétrát keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • padlásfeljáró aluminium III. kerület Pók utca
 • padlásfeljáró árlista III. kerület Pók utca
 • fémlétrás padlásfeljáró
 • motoros padlásfeljáró
 • padlásfeljáró szerelése
 • tűzgátló padlásfeljáró III. kerület Pók utca
 • padlásfeljáró 60×60 III. kerület Pók utca
 • padlásfeljáró 80×80
 • padlásfeljáró 90×70
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek III. kerület Pók utca
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat III. kerület Pók utca
 • tűzgátló padláslétra beépítése III. kerület Pók utca
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Pók utca
 • padlásfeljáró 60×90

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásajtóknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel bír egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem rosszabbodó keménysége, a szüntelen kezelést, festést nem követelő felülete, a biztosan működő zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy ésszerű döntés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslépcső megoldást ajánlani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen pusztán a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű termékek vásárolhatók.

A Wippro padláslétra beszerelése III. kerület Pók utca környékén

A padláslétra termék beépítése minimális rutint, valamint egy kis testi erőt követel meg. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez megtörtént, a padláslépcsőt a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a födém alsó síkjához kell helyezni. Nem követel meg egyéb, fúrással járó fixálási tevékenységet.

Elektromos padláslétra III. kerület Pók utca

5 visszatérő probléma, amit padláslétrák kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A megszokott padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden létravariáns rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kevesebb helye marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló lépcső 4 részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerület Pók utcai otthonába!