Tűzgátló padláslépcső beépítése III. kerület Nánási út szakember által

Igényes padlásfeljáró felszerelése III. kerület Nánási út övezetében direkt a gyárból, tartós formában hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl a cégünk által kínált Wippro padláslépcső?

A Wippro cég új újításainak jóvoltából komfortosan alkalmazható padlásfeljárókat ajánlunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek tökéletesen kielégítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külsejükben letisztultak, ennek megfelelően a megannyiszor szükségszerűen elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó kialakításúak.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásajtót a korróziótól. A padláslépcső erősítő szerkezete komfortosan kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alap esetben kézzel megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A létra nyitott helyzetben egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval felszerelve, ilyen módon biztos közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra III. kerület Nánási út

Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve ralálnak ránk:

 • padlásfeljáró zárszerkezet
 • padlásfeljáró álmennyezet III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró fém III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró kicsi
 • profi padlásfeljáró III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró teleszkópos
 • padlásfeljáró 50×70 III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró 80×140 III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró 90×120 III. kerület Nánási út
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzgátló padlásajtó beépítése III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró kialakítása III. kerület Nánási út
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen ismérvei vannak a cégünk által értékesített padlásajtóknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal rendelkezik egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa társával. Az évek múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan üzemelő zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű döntés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padláslépcső megoldást nyújtani a négyféle verzióval, amelyek voltaképpen mindössze a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, illetve az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű változatok vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső felszerelése III. kerület Nánási út régiójában

A padláslétra termék beépítése némi tapasztalatot, valamint egy kevés testi erőt követel meg. A padlásfeljárók adott belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés fő statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez kialakításra került, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel más, fúrással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslépcső III. kerület Nánási út

5 rendszeres gond, amit padláslépcsők szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi létravariáns megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb helye marad, így megeshet, hogy a lenyíló lépcső 4 részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása meg sem valósítható a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót III. kerület Nánási úti otthonába!