Tűzgátló padlásfeljáró XVI. kerület

Igényes padláslépcső XVI. kerület régiójában direkt az üzemből, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl az általunk értékesített Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég modern újításainak köszönhetően játszva üzemeltethető padlásajtókat nyújtunk ügyfeleink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a sokszor kényszerből beszerelt padláslétrák a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a korróziótól. A termékek fixáló mechanizmusa komfortosan kezelhető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp támogatja. A létra lenyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, ennek megfelelően biztos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró XVI. kerület

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által forgalmazott padlásfeljáróknak?

Jó néhány olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa feljáróval. Az évek múlásával sem változó stabilitása, az állandó kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos elhatározás őt választani. A gyártó törekedett több padlásfeljáró megoldást ajánlani a 4-féle termékváltozattal, amelyek alapvetően mindössze a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű változatok választhatóak.

A Wippro padláslépcső beépítése XVI. kerület vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beépítése némi odafigyelést, és egy kis izomerőt követel meg. A padlásajtók előre megmért lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra a 16. kerületben. A beépítés kiemelt épületszerkezeti tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően adott, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a padláslétrát a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell illeszteni. Nem követel meg további, fúrással járó fixálási műveletet.

Elektromos padláslépcső XVI. kerület

5 rendszeres gond, amit padlásajtók kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót XVI. kerületi otthonába!