Tűzgátló padlásfeljáró telepítése Belváros gyártói garanciával

Minőségi padláslépcső beépítése Belváros régiójában egyenesen a gyárból, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos fejlesztéseinek jóvoltából játszva üzemeltethető padláslépcsőket ajánlunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek maradék nélkül teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, arculatukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a sok esetben kényszerűségből felerősített padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő kialakításúak.

Valamennyi gyártmány robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A padlásfeljáró rögzítő mechanizmusa kényelmesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel megy végbe, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, masszív acél ajtó, fogódzóval ellátva, így megbízható közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Belváros

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró alkatrészek Belváros
 • padlásfeljáró 80 cm Belváros
 • fix padlásfeljáró
 • padlásfeljáró létra beépítése Belváros
 • összecsukható padlásfeljáró
 • padlásfeljáró webáruház
 • padlásfeljáró 60*110
 • padlásfeljáró 60*90
 • padlásfeljáró 90×90 Belváros
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Belváros
 • teleszkópos padláslétra méretek Belváros
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése
 • tűzgátló padláslétra beépítése Belváros
 • padlásfeljáró gyártás Belváros
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen előnyei vannak a cégünk által forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Több olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó masszivitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padlásajtó típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslépcső beépítése Belváros vonzáskörzetében

A padláslétra termék felszerelése némi odafigyelést, valamint egy kis testi erőt követel meg. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés legfontosabb statikai feltétele a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan rendelkezésre áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez megtörtént, a padlásajtót a helyére kell emelni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell nyomni. Nem igényel más, roncsolással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró Belváros

5 rendszeres gond, amit padláslépcsők kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb területe marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem vihető véghez az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Belvárosi otthonába!