Tűzgátló padlásfeljáró Tabán

A szabványok előírásait teljesítő padlásfeljáró Tabán régiójában egyenesen a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég modern korszerűsítéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padláslétrákat kínálunk ügyfeleink kérésére. A termékek hiánytalanul kielégítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, arculatukban feltűnés nélküliek, ezáltal a megannyiszor kényszerből elhelyezett padláslépcsők a lakás belsejéhez jól igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padláslétra fixáló egysége problémamentesen működtethető, rugós retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp segíti. A lépcső nyitott helyzetben egyenes, stabil acél létra, fogódzóval ellátva, ilyen módon stabil közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Tabán

Milyen jellemzői vannak az általunk értékesített padláslétráknak?

Megannyi olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó törekedett több padláslépcső megoldást nyújtani a 4-féle variánssal, amelyek tulajdonképpen mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padláslétra felszerelése Tabán régiójában

A padláslétra termék beépítése minimális szakértelmet, valamint valamennyi izomerőt kíván. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés fő statikai kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez kialakításra került, a padláslépcsőt be kell emelni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a mennyezet lenti síkjához kell nyomni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra Tabán

5 tipikus probléma, amit padlásajtók kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Tabáni otthonába!