Tűzgátló padlásfeljáró Máriaremete

Kitűnő minőségű padlásfeljáró Máriaremete környékén direkt a gyártótól, hosszú élettartamú lenyitható módon elkészítve.

A Wippro tűzgátló padlásfeljáró lépcsői megvédik a füst és a tűz terjedésétől a felső szintet.

Milyen komponensekből áll a cégünk által kínált Wippro padlásajtó?

A gyártó modern fejlesztéseinek köszönhetően gond nélkül használható padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink részére. A gyártott árucikkek teljes egészükben kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben letisztultak, emiatt a több alkalommal kénytelenségből telepített padláslépcsők a lakás belsejéhez jól igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslétrát az idő vasfogától. A padlásfeljáró rögzítő szerkezete komfortosan mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézzel zajlik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, masszív acél lépcső, fogódzóval ellátva, ilyen módon biztonságos feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Máriaremete

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem csökkenő keménysége, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű elhatározás őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padláslépcső megoldást biztosítani a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül különböző padlásajtó nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padláslétra beszerelése Máriaremete környékén

A padlásfeljáró termék felszerelése némi rutint, illetve egy kevés fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók előre megmért lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a padláslépcsőt be kell pozicionálni, és a sarkainál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a plafon lenti síkjához kell szorítani. Nem igényel további, roncsolással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Máriaremete

5 jellemző hiba, amit padláslétrák betervezésekor elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi létravariáns megvásárolható. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kevesebb területe marad, így megeshet, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem is teljesíthető az aprócska tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Máriaremetei otthonába!