Tűzgátló padlásfeljáró beszerelése Pilisborosjenő szakember által

Kiváló anyagokból készült padláslétra telepítése Pilisborosjenő környékén egyenesen az üzemből, hosszú élettartamú lenyitható módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll a nálunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A Wippro cég szüntelen újításainak köszönhetően gond nélkül alkalmazható padlásfeljárókat ajánlunk vevőink kérésére. A termékek maradéktalanul teljesítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, kialakításukban letisztultak, így a megannyiszor szükségszerűen telepített padlásfeljárók a lakás belsejéhez illeszkedő megjelenésűek.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a terméket a rozsda hatásaitól. A padláslétra fixáló egysége problémamentesen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézi erővel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső lenyitott pozícióban egyenes, masszív acél létra, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal stabil közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Pilisborosjenő

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró zárszerkezet
 • padlásfeljáró berakása Pilisborosjenő
 • hőszigetelt padlásfeljáró 60×120 Pilisborosjenő
 • padlásfeljáró létra vasalatok
 • profi padlásfeljáró
 • vertikális padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 70*120 Pilisborosjenő
 • padlásfeljáró 60×130 Pilisborosjenő
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Pilisborosjenő
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat Pilisborosjenő
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró gyártás Pilisborosjenő
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen előnyei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által értékesített padláslétráknak?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padláslépcső, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem rosszabbodó megbízhatósága, az állandó gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen záródó retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy hamar megtérülő elhatározás őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padlásfeljáró típust nyújtani a 4-féle verzióval, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek érhetők el.

A Wippro padlásajtó beépítése Pilisborosjenő régiójában

A padláslépcső termék beépítése némi szakértelmet, illetve valamennyi testi erőt igényel. A padlásajtók méretezett belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés kiemelt statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez kialakításra került, a padlásajtót be kell illeszteni, és a sarkoknál lévő keresztvas segítségével a födém alul lévő síkjához kell nyomni. Nem kíván további, fúrással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padláslétra Pilisborosjenő

5 gyakran előforduló probléma, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A szokásos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat megkapható. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kisebb tere marad, ennek köszönhetően bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem oldható meg a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Pilisborosjenői otthonába!