Tűzgátló padlásfeljáró beépítése Remetehegy

Igényes padlásajtó felszerelése Remetehegy régiójában direkt az üzemből, tartós formában hőálló módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk kínált Wippro padláslépcső?

A Wippro cég szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon egyszerűen működtethető padlásfeljárókat ajánlunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek százszázalékosan kielégítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, kialakításukban letisztultak, emiatt a megannyiszor kényszerből telepített padláslépcsők az enteriörhöz jól igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslépcső erősítő egysége kényelmesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézzel megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A létra nyitott állapotban egyenes, stabil acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal biztos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Remetehegy

Üzletünket és honlapunkat az alábbiak miatt keresik fel a vásárlók:

 • padlásfeljáró alkatrészek
 • padlásfeljáró áthelyezése
 • fix padlásfeljáró
 • padlásfeljáró létra vasalatok Remetehegy
 • padlásfeljáró szigetelése Remetehegy
 • thermo padlásfeljáró Remetehegy
 • padlásfeljáró 80*120
 • padlásfeljáró 80×140
 • padlásfeljáró 90×60 Remetehegy
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek Remetehegy
 • lenyitható padlásajtó Remetehegy
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 60×90

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padláslétráknak?

Megannyi olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa létrával. Az idő múlásával sem rosszabbodó stabilitása, az állandó kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan működő retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos lépés őt választani. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásajtó típust nyújtani a négyféle termékváltozattal, amelyek lényegében csupán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásfeljáró nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése Remetehegy környékén

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú hozzáértést, és valamennyi izomerőt követel meg. A padlásfeljárók előre megmért lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés legfontosabb szerkezeti szempontja a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan megvan, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez adott, a padláslétrát be kell pozicionálni, és a sarkainál található keresztvas felhasználásával a födém alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván további, roncsolással járó rögzítési eljárást.

Elektromos padláslétra Remetehegy

5 jellemző hiba, amit padlásfeljárók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb területe marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása nem vihető véghez az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Remetehegyi otthonába!