Tűzgátló padlásfeljáró Adyliget

Kitűnő minőségű padláslétra Adyliget régiójában direkt az üzemből, tartós formában lenyitható módon elkészítve.

Hogyan épül föl a cégünk által forgalmazott Wippro padláslétra?

A gyártó új fejlesztéseinek jóvoltából könnyedén használható padláslépcsőket ajánlunk ügyfeleink részére. A termékek százszázalékosan teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, így a sokszor szükségszerűen elhelyezett padláslétrák a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslépcső erősítő mechanizmusa komfortosan működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan történik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ilyen módon stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Adyliget

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk értékesített padlásajtóknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem csökkenő masszivitása, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan üzemelő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos döntés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásfeljáró megoldást kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül más-más padláslétra nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padláslétra felszerelése Adyliget környékén

A padláslépcső termék felszerelése némi odafigyelést, illetve egy kis testi erőt igényel. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A felszerelés legfontosabb statikai feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően elérhető, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez megtörtént, a padlásfeljárót a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál segítségével a plafon lenti síkjához kell nyomni. Nem követel meg más, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra Adyliget

5 visszatérő hiba, amit padlásfeljárók betervezésekor vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szabványos padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes típusú feljáró megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb helye marad, ezáltal bekövetkezhet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Adyligeti otthonába!