Tűzgátló padlásajtó XIX. kerület

Kitűnő minőségű padláslétra XIX. kerület területén egyenesen a gyárból, hosszú élettartamú lenyitható megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk kínált Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően gond nélkül üzemeltethető padláslétrákat kínálunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek hiánytalanul kielégítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a megannyiszor kénytelenségből telepített padláslétrák a lakás belsejéhez jól igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A padláslépcső erősítő szerkezete problémamentesen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézi erővel zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró nyitott pozícióban egyenes, jó teherbírású acél létra, fogódzóval az oldalán, ilyen módon megbízható haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra XIX. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásajtóknak?

Több olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem gyengülő szilárdsága, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen záródó retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs elhatározás őt választani. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásajtó típust biztosítani a négyféle termékváltozattal, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok érhetők el.

A Wippro padláslétra felszerelése XIX. kerület környékén

A padlásfeljáró termék beszerelése bizonyos fokú szakértelmet, valamint egy kis izomerőt kíván. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra gyártottan, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai feltétele a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez el lett végezve, a padláslétrát be kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál segítségével a födém alsó síkjához kell nyomni. Nem igényel egyéb, fúrással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró XIX. kerület

5 rendszeres baki, amit padlásajtók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót XIX. kerületi otthonába!