Tűzgátló padlásajtó XI. kerület

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásfeljáró XI. kerület területén egyenesen az üzemből, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Hogyan épül föl a cégünk által értékesített Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég modern fejlesztéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padlásajtókat nyújtunk ügyfeleink részére. A termékek maradéktalanul teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben feltűnés nélküliek, ennek megfelelően a megannyiszor szükségszerűen telepített padláslétrák a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a korróziótól. A padláslétra erősítő egysége komfortosan kezelhető, rugós retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, fogódzóval az oldalán, így biztos feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó XI. kerület

Milyen előnyei vannak az általunk kínált padlásajtóknak?

Több olyan előnnyel készült el egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi felépítésű fa feljáróval. Az idő múlásával sem csökkenő szilárdsága, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan működő retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásajtó megoldást ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül más-más padláslétra nyílás méretű változatok választhatóak.

A Wippro padlásfeljáró beépítése XI. kerület vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék felszerelése valamennyi hozzáértést, illetve egy kis izomerőt igényel. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt épületszerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva rendelkezésre áll, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez adott, a padlásfeljárót be kell pozicionálni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell helyezni. Nem kíván más, roncsolással járó stabilizálási tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró XI. kerület

5 rendszeres hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót XI. kerületi otthonába!