Tűzgátló padlásajtó VI. kerület

Kitűnő minőségű padláslétra VI. kerület övezetében egyenesen az üzemből, hosszú élettartamú hőálló kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég új fejlesztéseinek jóvoltából gond nélkül használható padláslépcsőket kínálunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek maradék nélkül kielégítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, kialakításukban letisztultak, ennek megfelelően a számtalanszor kényszerűségből beszerelt padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslétra erősítő egysége komfortosan működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ilyen módon stabil közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró VI. kerület

Milyen előnyei vannak az általunk kínált VI. kerületi padlásfeljáróknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó szilárdsága, a szakadatlan gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen záródó zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs lépés emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padláslétra megoldást kínálni a négyféle variánssal, amelyek gyakorlatilag csupán a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padláslétra nyílás méretű típusok érhetők el.

A Wippro padláslétra beszerelése VI. kerület területén

A padlásfeljáró termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padláslépcsők adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró VI. kerület

5 jellemző hiba, amit padlásajtók kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót VI. kerületi otthonába!