Tűzgátló padlásajtó V. kerület

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásfeljáró V. kerület területén közvetlenül a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég új fejlesztéseinek köszönhetően gond nélkül alkalmazható padláslétrákat ajánlunk vevőink érdeklődésére. A termékek teljes egészükben teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban letisztultak, ezáltal a sokszor szükségszerűen elhelyezett padláslépcsők a lakás belsejéhez kitűnően igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padláslétra rögzítő mechanizmusa problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp segíti. A létra nyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, fogódzóval az oldalán, így biztonságos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó V. kerület

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő szilárdsága, az állandó kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan működő retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül különböző padláslétra nyílás méretű termékek érhetők el az V. kerületben is.

A Wippro padlásajtó felszerelése V. kerület vonzáskörzetében

A padláslétra termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásfeljárók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró V. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslétrák kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát V. kerületi otthonába!