Tűzgátló padlásajtó Újlak

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslétra Újlak vonzáskörzetében egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padláslétra?

A gyártó szüntelen fejlesztéseinek jóvoltából játszva működtethető padlásfeljárókat kínálunk ügyfeleink kérésére. A termékek tökéletesen kielégítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, arculatukban a lényeges elemek jelennek meg, emiatt a megannyiszor kénytelenségből felerősített padláslépcsők az enteriörhöz jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslétrát a korróziótól. A padláslétra fixáló egysége problémamentesen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső lenyitott pozícióban egyenes, masszív acél létra, fogódzóval az oldalán, ezáltal stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Újlak

A weboldalunkat felkereső felhasználók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

 • padlásfeljáró ajtó Újlak
 • padlásfeljáró 50 cm Újlak
 • padlásfeljáró hőszigetelt
 • padlásfeljáró méretek
 • összecsukható padlásfeljáró
 • tűzvédelmi padlásfeljáró Újlak
 • padlásfeljáró 80*120
 • padlásfeljáró 80×80 Újlak
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek Újlak
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró gyártás Újlak
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által értékesített padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padláslépcső, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó stabilitása, a szakadatlan kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos lépés emellett letenni a voksát. A gyártó megpróbált több padláslépcső megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső beszerelése Újlak régiójában

A padláslétra termék beszerelése minimális odafigyelést, valamint egy kevés fizikai erőt kíván. A padlásajtók előre megmért belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt statikai feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva rendelkezésre áll, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez el lett végezve, a terméket a helyére kell emelni, és a sarkainál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a födém alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padláslétra Újlak

5 jellemző melléfogás, amit padlásfeljárók szerelése során elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a feljárónak kisebb mozgástere marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részből nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság áthidalása nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Újlaki otthonába!