Tűzgátló padlásajtó telepítése III. kerület Római tér kiváló minőségben

Igényes padlásajtó beszerelése III. kerület Római tér területén direkt az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padláslépcső?

A gyártó folyamatos korszerűsítéseinek köszönhetően könnyedén üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, így a megannyiszor kényszerből elhelyezett padláslépcsők a beltérbe jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt az idő vasfogától. A termékek erősítő egysége játszi könnyedséggel mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp segíti. A létra kinyitott helyzetben egyenes, masszív acél lépcső, fogódzóval felszerelve, ennek megfelelően megbízható haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró III. kerület Római tér

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró szigetelt III. kerület Római tér
 • padlásfeljáró beszerelés
 • padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró lezárása
 • profi padlásfeljáró
 • padlásfeljáró webáruház III. kerület Római tér
 • padlásfeljáró 60×60 III. kerület Római tér
 • padlásfeljáró 70×110
 • padlásfeljáró 80x
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padláslépcső III. kerület Római tér
 • tűzgátló padlásajtó beépítése III. kerület Római tér
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 60×90 III. kerület Római tér

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk kínált padlásajtóknak?

Több olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem gyengülő keménysége, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy hosszú távon bölcs lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padláslépcső típust kínálni a négyféle variánssal, amelyek jellemzően csupán a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslétra nyílás méretű típusok érhetők el.

A Wippro padláslétra felszerelése III. kerület Római tér övezetében

A padláslépcső termék beépítése bizonyos fokú hozzáértést, illetve valamennyi izomerőt követel meg. A padlásfeljárók adott belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett szerkezeti feltétele a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslétrát be kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem igényel további, fúrással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Római tér

5 tipikus gond, amit padlásfeljárók méretezése közben elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A sztenderd padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi típusú feljáró elérhető. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kevesebb mozgástere marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerület Római téri otthonába!