Tűzgátló padlásajtó II. kerület

Kiváló anyagokból készült padláslétra II. kerület területén közvetlenül a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk forgalmazott Wippro padláslétra?

A Wippro cég szüntelen újításainak köszönhetően gond nélkül alkalmazható padlásajtókat kínálunk vevőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külalakjukban klasszikusnak mondhatók, így a sok esetben szükségszerűen beszerelt padlásajtók a beltérbe kitűnően igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A termékek erősítő egysége játszi könnyedséggel mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alap esetben kézi erővel megy végbe, amely folyamatot egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott pozícióban egyenes, masszív acél ajtó, fogódzóval ellátva, ezáltal biztonságos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra II. kerület

Milyen előnyei vannak az általunk értékesített padlásajtóknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő keménysége, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy hosszú távon bölcs döntés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásajtó megoldást kínálni a 4-féle termékváltozattal, amelyek alapvetően csak a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különböző padláslétra nyílás méretű típusok szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró beépítése II. kerület övezetében

A padláslépcső termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padláslépcsők adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslépcső II. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslépcsők kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót II. kerületi otthonába!