Tűzgátló padlásajtó Gellérthegy

Igényes padlásajtó Gellérthegy régiójában közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú lenyitható módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padláslépcső?

A gyártó modern korszerűsítéseinek jóvoltából gond nélkül működtethető padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A termékek teljes egészükben teljesítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, külsejükben a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a megannyiszor kényszerből felerősített padláslétrák a lakás belsejéhez jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A padláslépcső rögzítő egysége problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp segíti. A létra kinyitott helyzetben egyenes, masszív acél lépcső, fogódzóval felszerelve, ennek megfelelően stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Gellérthegy

Milyen jellemzői vannak az általunk kínált padlásfeljáróknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal rendelkezik egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem változó masszivitása, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan működő retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy hosszú távon bölcs lépés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padláslétra megoldást kínálni a négyféle verzióval, amelyek alapvetően csupán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padlásajtó beszerelése Gellérthegy környékén

A padláslépcső termék felszerelése némi odafigyelést, és valamennyi izomerőt kíván. A padláslépcsők méretezett belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb statikai szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva adott, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez megtörtént, a padláslépcsőt be kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell helyezni. Nem igényel más, fúrással járó stabilizálási tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Gellérthegy

5 visszatérő melléfogás, amit padlásajtók szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Gellérthegyi otthonába!