Tűzgátló padlásajtó Erzsébettelek

Kitűnő minőségű padlásajtó Erzsébettelek területén direkt a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk kínált Wippro padlásfeljáró?

A gyártó új fejlesztéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padlásfeljárókat ajánlunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, kialakításukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a sokszor kényszerből beszerelt padláslépcsők a beltérbe jól igazodó kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő egysége problémamentesen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben kézzel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél létra, fogódzóval ellátva, ezáltal biztos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Erzsébettelek

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalomba hozott padlásajtóknak?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem változó stabilitása, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy hosszú távon bölcs elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslétra megoldást kínálni a négyféle variánssal, amelyek lényegében csupán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különböző padláslépcső nyílás méretű termékek érhetők el.

A Wippro padlásajtó beszerelése Erzsébettelek környékén

A padlásfeljáró termék felszerelése némi rutint, valamint egy kis fizikai erőt igényel. A padláslétrák adott belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés prioritásba helyezett épületszerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan megvan, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez kialakításra került, a padláslétrát a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a mennyezet lenti síkjához kell illeszteni. Nem követel meg további, fúrással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Erzsébettelek

5 rendszeres baki, amit padláslépcsők betervezésekor vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást hozunk létre. A szabványos padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi létravariáns megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kevesebb tere marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság leküzdése nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Erzsébetteleki otthonába!