Tűzgátló padláslétra Rézmál

Kiváló anyagokból készült padlásajtó Rézmál vonzáskörzetében direkt a gyárból, tartós formában lenyitható módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon könnyedén alkalmazható padlásajtókat nyújtunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek maradék nélkül teljesítik a komfort követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a több alkalommal kényszerűségből telepített padláslétrák az enteriörhöz kitűnően igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslétrát a korróziótól. A padlásfeljáró fixáló mechanizmusa kényelmesen működtethető, rugós retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan zajlik, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, kapaszkodóval ellátva, ennek megfelelően veszélytelen haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Rézmál

A weboldalunkat felkereső felhasználók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

 • padlásfeljáró aluminium
 • padlásfeljáró árlista
 • padlásfeljáró fém
 • padlásfeljáró méretek
 • összecsukható padlásfeljáró létra
 • tűzbiztos padlásfeljáró Rézmál
 • padlásfeljáró 50×100 Rézmál
 • padlásfeljáró 60×90 Rézmál
 • padlásfeljáró 80x Rézmál
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Rézmál
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak Rézmál
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által forgalmazott padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa feljáróval. Az idő múlásával sem változó megbízhatósága, a szakadatlan ápolást, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos lépés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padláslétra megoldást nyújtani a 4-féle verzióval, amelyek tulajdonképpen pusztán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Rézmál vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék beszerelése valamennyi rutint, és egy kevés fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés kiemelt épületszerkezeti szempontja a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Mihelyt ez megtörtént, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő keresztvas segítségével a födém lenti síkjához kell illeszteni. Nem igényel egyéb, fúrással járó fixálási technológiát.

Elektromos padláslétra Rézmál

5 gyakran előforduló baki, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A standard padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe minden létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kisebb mozgástere marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság áthidalása nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Rézmáli otthonába!