Lenyitható padláslépcső Nyék

Kiváló anyagokból készült padláslépcső Nyék vonzáskörzetében egyenesen a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró módon elkészítve.

Padláslétra, padláslépcső, padlásfeljáró gyártás Nyék, lépcsőgyártás, egyedi lépcső gyártás, összecsukható padláslépcső, tűzgátló padláslétra.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó új újításainak köszönhetően könnyedén alkalmazható padláslétrákat ajánlunk megrendelőink kérésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, külalakjukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a több alkalommal kénytelenségből telepített padláslétrák az enteriörhöz jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásfeljárót az idő vasfogától. A termékek rögzítő mechanizmusa komfortosan kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Nyék

Milyen jellemzői vannak a cégünk által forgalmazott padlásajtóknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa feljáróval. Az évek múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a szüntelen kezelést, festést nem követelő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy ésszerű döntés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat megpróbált több padláslétra megoldást biztosítani a négyféle variánssal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül különféle padláslépcső nyílás méretű típusok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése Nyék vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék felszerelése némi szakértelmet, illetve egy kis izomerőt kíván. A padláslétrák méretezett lakás födémmagassághoz gyártottan, készre szerelve kerülnek átadásra. A beszerelés legfontosabb statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez adott, a terméket be kell pozicionálni, és a sarkoknál található menetes szál segítségével a plafon lenti síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó fixálási tevékenységet.

Elektromos padláslépcső Nyék

5 rendszeres gond, amit padláslétrák kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A standard padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kisebb mozgástere marad, ezáltal megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság leküzdése nem is teljesíthető a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Nyéki otthonába!