Hőszigetelt padláslétra Békásmegyer

Kiváló anyagokból készült padláslépcső, teleszkópos padláslétra méretek Békásmegyer területén direkt a gyárból, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk kínált Wippro padláslépcső?

A Wippro cég folyamatos újításainak köszönhetően komfortosan alkalmazható padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A termékek maradéktalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külalakjukban letisztultak, emiatt a sok esetben kényszerből felerősített padlásfeljárók a lakás belsejéhez jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A termékek fixáló mechanizmusa komfortosan mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt manuálisan zajlik, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően veszélytelen közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Békásmegyer

A padlásfeljárókat illetően gyakran keresett termékek:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Békásmegyer
 • padlásfeljáró beépítés ár
 • padlásfeljáró gyártás Békásmegyer
 • padlásfeljáró lépcső árak Békásmegyer
 • padlásfeljáró online
 • padlásfeljáró szerelvény
 • padlásfeljáró 60×100
 • padlásfeljáró 80×140 Békásmegyer
 • padlásfeljáró 90×60 Békásmegyer
 • hőszigetelt padláslépcső akció Békásmegyer
 • teleszkópos padláslétra méretek Békásmegyer
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak Békásmegyer
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásajtóknak?

Több olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem rosszabbodó masszivitása, a folyamatos ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen működő zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos lépés emellett letenni a voksát. A gyártó célja volt több padlásfeljáró megoldást biztosítani a 4-féle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag csupán a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, illetve az egyes fajtákon belül különböző padláslépcső nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padláslétra beszerelése Békásmegyer régiójában

A padláslétra termék beszerelése valamennyi szakértelmet, és egy kevés testi erőt igényel. A padlásajtók adott belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés legfontosabb épületszerkezeti feltétele a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva adott, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez megtörtént, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál segítségével a plafon alsó síkjához kell illeszteni. Nem kíván más, fúrással járó rögzítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Békásmegyer

5 gyakran előforduló melléfogás, amit padláslépcsők betervezésekor elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást hozunk létre. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes termékváltozat elérhető. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kisebb mozgástere marad, ennek köszönhetően bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Békásmegyeri otthonába!