Padlásfeljáró létra ár Óbuda

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslétra telepítése Óbuda vonzáskörzetében közvetlenül az üzemből, hosszú élettartamú tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padlásfeljáró?

A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően játszva alkalmazható padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A termékek teljes egészükben teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, emiatt a sok esetben kényszerűségből beszerelt padláslétrák az enteriörhöz kitűnően igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásajtót a korróziótól. A padlásfeljáró rögzítő mechanizmusa játszi könnyedséggel mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében manuálisan megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső nyitott állapotban egyenes, stabil acél létra, kapaszkodóval ellátva, ennek megfelelően stabil haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Óbuda

Gyakran keresett szavak:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró 55 cm
 • padlásfeljáró gyártó
 • padlásfeljáró létra ár Óbuda
 • padlásfeljáró szigetelése
 • padlásfeljáró utólag
 • padlásfeljáró 60×100
 • padlásfeljáró 80×140
 • padlásfeljáró 80x Óbuda
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslétra méretek Óbuda
 • lenyitható padlásajtó Óbuda
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen jellemzői vannak az általunk kínált padlásfeljáróknak?

Számos olyan előnnyel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa társával. Az idő múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan gondozást, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő döntés emellett letenni a voksát. A gyártó törekedett több padlásajtó megoldást biztosítani a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslétra nyílás méretű termékek érhetők el.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Óbuda vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beépítése némi hozzáértést, és egy kevés fizikai erőt igényel. A padláslépcsők méretezett lakás födémmagassághoz gyártottan, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A felszerelés kiemelt statikai feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez kialakításra került, a terméket be kell emelni, és a négy sarkánál található menetes szál segítségével a födém alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván más, roncsolással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra Óbuda

5 visszatérő melléfogás, amit padláslépcsők betervezésekor vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat megkapható. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kisebb helye marad, ezáltal bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Óbudai otthonába!