Padlásfeljáró 50×80 Aranyhegy

Padlásfeljáró 50×80 Aranyhegy

Hőszigetelt padlásfeljáró Aranyhegy

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó Aranyhegy vonzáskörzetében egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló megvalósításban.

Hogyan épül föl a cégünk által kínált Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég új újításainak köszönhetően gond nélkül használható padláslétrákat kínálunk megrendelőink számára. A gyártott árucikkek maradék nélkül kielégítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, megjelenésükben letisztultak, így a sok esetben szükségszerűen beszerelt padláslépcsők az enteriörhöz jól igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót az idő vasfogától. A padlásfeljáró rögzítő szerkezete problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró nyitott pozícióban egyenes, stabil acél létra, kapaszkodóval az oldalán, ezáltal veszélytelen haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Aranyhegy

A padlásfeljárókat illetően gyakran keresett termékek:

  • padlásfeljáró ajtó
  • padlásfeljáró 55 cm Aranyhegy
  • fémlétrás padlásfeljáró Aranyhegy
  • padlásfeljáró lezárása Aranyhegy
  • padlásfeljáró rögzítése
  • vertikális padlásfeljáró
  • padlásfeljáró 50×80 Aranyhegy
  • padlásfeljáró 60×130
  • padlásfeljáró 90×70
  • hőszigetelt padláslépcső akció Aranyhegy
  • teleszkópos padláslétra méretek
  • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Aranyhegy
  • tűzzáró padláslépcső beszerelése Aranyhegy
  • padlásfeljáró kialakítása Aranyhegy
  • padlásfeljáró 70×90

Milyen ismérvei vannak az általunk kínált padlásfeljáróknak?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem csökkenő szilárdsága, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy ésszerű elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padlásfeljáró megoldást biztosítani a 4-féle termékváltozattal, amelyek voltaképpen csupán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padlásajtó beszerelése Aranyhegy övezetében

A padláslétra termék beépítése bizonyos fokú szakértelmet, valamint egy kevés testi erőt kíván. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket be kell pozicionálni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell nyomni. Nem igényel egyéb, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslétra Aranyhegy

5 visszatérő melléfogás, amit padlásfeljárók betervezésekor vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szabványos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes létravariáns elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb tere marad, így megtörténhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Aranyhegyi otthonába!