Lenyitható padlásajtó Lipótmező

A szabványok előírásait teljesítő padláslétra Lipótmező régiójában egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló megvalósításban.

Hőszigetelt padlásfeljárókat olyan házakba javaslunk, ahol a lakószint és a nem lakott padlástér között nagy a hőmérsékletkülönbség.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég új fejlesztéseinek köszönhetően gond nélkül működtethető padlásfeljárókat ajánlunk vevőink számára. A gyártott árucikkek teljes egészükben kielégítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külsejükben letisztultak, ennek megfelelően a sokszor kénytelenségből beszerelt padlásfeljárók az enteriörhöz illeszkedő kinézetűek.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslépcső fixáló egysége problémamentesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézzel megy végbe, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp segíti. A létra kinyitott pozícióban egyenes, stabil acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ilyen módon megbízható haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Lipótmező

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által forgalomba hozott padláslétráknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa társával. Az évek múlásával sem rosszabbodó keménysége, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő döntés őt választani. A gyártó megpróbált több padlásfeljáró megoldást ajánlani a négyféle verzióval, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különböző padláslétra nyílás méretű változatok szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Lipótmező területén

A padláslétra termék felszerelése bizonyos fokú tapasztalatot, valamint valamennyi fizikai erőt követel meg. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés prioritásba helyezett épületszerkezeti szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslétrát a helyére kell emelni, és a sarkainál található menetes szál segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, fúrással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Lipótmező

5 tipikus hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb területe marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem oldható meg az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Lipótmezői otthonába!