Lenyitható padláslétra XX. kerület

Minőségi padlásajtó XX. kerület övezetében egyenesen az üzemből, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padlásfeljáró?

A gyártó szüntelen újításainak köszönhetően könnyedén használható padláslétrákat nyújtunk vevőink számára. A termékek maradéktalanul teljesítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, emiatt a sokszor szükségszerűen elhelyezett padlásfeljárók a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a korróziótól. A padláslépcső erősítő egysége kényelmesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alap esetben manuálisan zajlik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott pozícióban egyenes, masszív acél ajtó, fogódzóval az oldalán, ezáltal stabil közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra XX. kerület

Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott padlásfeljáróknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem változó stabilitása, a folyamatos ápolást, festést nem igénylő felülete, a precízen működő retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos döntés emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padláslépcső típust kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek lényegében csupán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, illetve az egyes fajtákon belül más-más padlásajtó nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padlásajtó beszerelése XX. kerület régiójában

A padláslétra termék felszerelése némi tapasztalatot, valamint valamennyi fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez megtörtént, a padlásfeljárót a helyére kell emelni, és a sarkainál elhelyezkedő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell szorítani. Nem igényel más, roncsolással járó stabilizálási műveletet.

Elektromos padlásfeljáró XX. kerület

5 gyakran előforduló hiba, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót XX. kerületi otthonába!