Lenyitható padláslétra VII. kerület

Kiváló anyagokból készült padlásajtó VII. kerület területén közvetlenül a gyárból, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég folyamatos korszerűsítéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padlásajtókat nyújtunk vevőink kérésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a kényelmi követelményeken túl a légtömörségi igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a több alkalommal kénytelenségből beszerelt padláslétrák az enteriörhöz illeszkedő kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró rögzítő szerkezete játszi könnyedséggel mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben manuálisan történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél feljáró, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó VII. kerület

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által forgalmazott padláslétráknak?

Jó néhány olyan kiváló műszaki paraméterrel van megtervezve egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az idő múlásával sem csökkenő szilárdsága, az állandó kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen záródó zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hamar megtérülő lépés őt választani. A gyártó igyekezett több padláslépcső típust nyújtani a 4-féle verzióval, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű típusok vehetők meg a 7. kerületben is.

A Wippro padlásfeljáró beépítése VII. kerület régiójában

A padlásfeljáró termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásfeljárók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró VII. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslépcsők kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót VII. kerületi otthonába!