Lenyitható padláslétra felszerelése Rómaifürdő gyártói garanciával

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó beépítése Rómaifürdő területén közvetlenül a gyárból, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

A teljesen lenyitott padláslétra vége az ajtó nyitáshatárolóinak maximális kitérésénél a padlóra támaszkodjon.

Milyen részekből tevődik össze az általunk kínált Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen korszerűsítéseinek köszönhetően kényelmesen alkalmazható padlásfeljárókat nyújtunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek maradék nélkül teljesítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, kialakításukban feltűnés nélküliek, ennek megfelelően a sokszor kényszerből felerősített padlásajtók a lakás belsejéhez jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró fixáló szerkezete játszi könnyedséggel működtethető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel megy végbe, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél feljáró, kapaszkodóval az oldalán, így stabil haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Rómaifürdő

Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • padlásfeljáró beépítés
 • padlásfeljáró 80 cm
 • elektromos padlásfeljáró
 • padlásfeljáró megoldások Rómaifürdő
 • passzívház padlásfeljáró
 • padlásfeljáró utólag Rómaifürdő
 • padlásfeljáró 60×100
 • padlásfeljáró 70×110
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Rómaifürdő
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése Rómaifürdő
 • padlásfeljáró ajtó Rómaifürdő
 • padlásfeljáró 60×90 Rómaifürdő

Milyen jellemzői vannak az általunk értékesített padláslépcsőknek?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem gyengülő szilárdsága, az állandó gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan funkcionáló retesze, légzáró módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslétra megoldást ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, emellett az egyes fajtákon belül különféle padláslépcső nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Rómaifürdő övezetében

A padláslépcső termék beépítése minimális rutint, illetve valamennyi fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók méretezett lakás födémmagassághoz előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt szerkezeti tényezője a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez adott, a padláslétrát be kell emelni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell helyezni. Nem kíván egyéb, fúrással járó stabilizálási műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Rómaifürdő

5 rendszeres melléfogás, amit padláslépcsők kapcsán elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes termékváltozat elérhető. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb tere marad, ezáltal megtörténhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása nem is teljesíthető a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Rómaifürdői otthonába!