Lenyitható padláslétra felszerelése III. kerület Vörösvári út szakszerűen

Igényes padlásajtó felszerelése III. kerület Vörösvári út területén közvetlenül a gyárból, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég új újításainak betudható módon játszva működtethető padlásajtókat ajánlunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek maximálisan kielégítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, kialakításukban klasszikusnak mondhatók, ezáltal a több alkalommal kénytelenségből beszerelt padláslétrák a beltérbe jól igazodó kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padláslétra rögzítő szerkezete problémamentesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró nyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél létra, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső III. kerület Vörösvári út

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 80 cm III. kerület Vörösvári út
 • fix padlásfeljáró
 • padlásfeljáró lépcső árak
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak III. kerület Vörösvári út
 • tűzgátló padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 60*110
 • padlásfeljáró 60×130
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padláslépcső akció III. kerület Vörösvári út
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat III. kerület Vörösvári út
 • tűzgátló padlásajtó beépítése III. kerület Vörösvári út
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×140 III. kerület Vörösvári út

Milyen ismérvei vannak a cégünk által értékesített padlásfeljáróknak?

Több olyan előnnyel rendelkezik egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa feljáróval. Az idő múlásával sem rosszabbodó szilárdsága, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó igyekezett több padláslétra típust biztosítani a négyféle verzióval, amelyek gyakorlatilag csak a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslépcső felszerelése III. kerület Vörösvári út övezetében

A padláslépcső termék beépítése némi hozzáértést, valamint valamennyi testi erőt követel meg. A padláslépcsők előre megmért lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett szerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően elérhető, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez el lett végezve, a padlásfeljárót a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál található menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell illeszteni. Nem igényel további, roncsolással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Vörösvári út

5 tipikus baki, amit padláslétrák szerelése során vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A megszokott padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kevesebb mozgástere marad, ennek köszönhetően megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság leküzdése meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót III. kerület Vörösvári úti otthonába!