Lenyitható padláslépcső XVII. kerület

Kitűnő minőségű padláslétra XVII. kerület vonzáskörzetében direkt a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk értékesített Wippro padláslépcső?

A gyártó szüntelen újításainak köszönhetően komfortosan működtethető padlásfeljárókat nyújtunk vevőink kérésére. A gyártott árucikkek maximálisan teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, így a több alkalommal szükségszerűen elhelyezett padláslétrák a lakás belsejéhez jól igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő mechanizmusa egyszerűen mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely eljárást egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval az oldalán, így veszélytelen feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra XVII. kerület

Milyen jellemzői vannak a cégünk által forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Több olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen funkcionáló retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő lépés emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle variánssal, amelyek gyakorlatilag pusztán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslétra beszerelése XVII. kerület régiójában

A padláslépcső termék beépítése némi szakértelmet, illetve egy kevés fizikai erőt kíván. A padláslépcsők adott belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beszerelés kiemelt épületszerkezeti tényezője a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően adott, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez kialakításra került, a padláslétrát be kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a födém lenti síkjához kell nyomni. Nem igényel egyéb, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró XVII. kerület

5 visszatérő probléma, amit padlásfeljárók szerelése során elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót XVII. kerületi otthonába!