Lenyitható padláslépcső Szépilona

Minőségi padlásfeljáró Szépilona területén egyenesen a gyárból, hosszú élettartamú tűzzáró megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen újításainak köszönhetően játszva üzemeltethető padlásajtókat kínálunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul kielégítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, megjelenésükben klasszikusnak mondhatók, így a sok esetben kényszerűségből felerősített padláslépcsők az enteriörhöz jól igazodó stílusúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a terméket a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró fixáló szerkezete kényelmesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan zajlik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp támogatja. A létra lenyitott állapotban egyenes, robusztus acél létra, kapaszkodóval az oldalán, ilyen módon megbízható közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Szépilona

Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • padlásfeljáró létra
 • padlásfeljáró 305 cm Szépilona
 • padlásfeljáró felszerelése Szépilona
 • padlásfeljáró létra beépítése
 • padlásfeljáró ötletek Szépilona
 • thermo padlásfeljáró Szépilona
 • padlásfeljáró 80*120 Szépilona
 • padlásfeljáró 60*90
 • padlásfeljáró 90×70 Szépilona
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Szépilona
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek Szépilona
 • lenyitható padlásajtó Szépilona
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90 Szépilona

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásajtóknak?

Jó néhány olyan előnnyel rendelkezik egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az idő múlásával sem gyengülő masszivitása, a szakadatlan ápolást, festést nem igénylő felülete, a biztosan üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos lépés emellett letenni a voksát. A gyártó megpróbált több padlásajtó típust kínálni a négyféle verzióval, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslétra beépítése Szépilona övezetében

A padlásfeljáró termék beszerelése némi hozzáértést, illetve egy kis testi erőt követel meg. A padlásajtók előre megmért belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt szerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez kialakításra került, a padláslépcsőt a helyére kell emelni, és a négy sarkánál található keresztvas felhasználásával a födém lenti síkjához kell helyezni. Nem kíván további, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslépcső Szépilona

5 tipikus probléma, amit padláslépcsők kapcsán elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kisebb mozgástere marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem oldható meg a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Szépilonai otthonába!