Lenyitható padláslépcső I. kerület

Kiváló anyagokból készült padlásfeljáró I. kerület régiójában direkt az üzemből, hosszú élettartamú, tűzzáró megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A Wippro cég folyamatos fejlesztéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek tökéletesen teljesítik a komfort követelményeken túl az energetikai igényeket, külsejükben feltűnés nélküliek, ezáltal a számtalanszor kényszerből felerősített padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslétrát a korróziótól. A padláslépcső fixáló egysége játszi könnyedséggel működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel megy végbe, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp támogatja. A létra nyitott állapotban egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval az oldalán, ezáltal biztos közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró I. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásfeljáróknak?

Több olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem változó stabilitása, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen záródó retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy ésszerű lépés őt választani. A gyártó megpróbált több padláslépcső típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek alapvetően csupán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különböző padlásfeljáró nyílás méretű variánsok érhetők el.

A Wippro padlásfeljáró beépítése I. kerület környékén

A padlásfeljáró termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padláslétrák adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró I. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslétrák kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémnyílás széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát I. kerületi otthonába!