Lenyitható padláslépcső beépítése III. kerület Flórián tér szakszerűen

Kitűnő minőségű padlásajtó beszerelése III. kerület Flórián tér területén direkt a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által kínált Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég modern korszerűsítéseinek betudható módon játszva üzemeltethető padláslépcsőket kínálunk ügyfeleink számára. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a kényelmi követelményeken túl a légtömörségi igényeket, megjelenésükben letisztultak, ennek megfelelően a sok esetben kényszerűségből beszerelt padlásajtók a beltérbe jól igazodó stílusúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek rögzítő mechanizmusa problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézzel történik, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott pozícióban egyenes, masszív acél létra, fogódzóval ellátva, így biztonságos közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső III. kerület Flórián tér

Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

 • padlásfeljáró 60×120 III. kerület Flórián tér
 • padlásfeljáró árlista
 • fémlétrás padlásfeljáró III. kerület Flórián tér
 • padlásfeljáró méretek
 • padlásfeljáró ötletek
 • padlásfeljáró teleszkópos
 • padlásfeljáró 50×100
 • padlásfeljáró 60*90 III. kerület Flórián tér
 • padlásfeljáró 90×120 III. kerület Flórián tér
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek III. kerület Flórián tér
 • felcsukható padlásfeljáró létra árak
 • tűzgátló padláslétra beépítése III. kerület Flórián tér
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalomba hozott padláslétráknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa létrával. Az idő múlásával sem csökkenő masszivitása, a folyamatos kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen működő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő döntés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padláslétra megoldást kínálni a négyféle variánssal, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű variánsok vásárolhatók.

A Wippro padláslétra beépítése III. kerület Flórián tér területén

A padlásfeljáró termék felszerelése némi odafigyelést, illetve egy kevés fizikai erőt követel meg. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra gyártottan, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés fő szerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez adott, a padláslépcsőt a helyére kell pozicionálni, és a négy sarkánál található keresztvas segítségével a födém alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslépcső III. kerület Flórián tér

5 tipikus probléma, amit padláslétrák szerelése során vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást hozunk létre. A szabványos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb tere marad, ennek eredményeképpen megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót III. kerület Flórián téri otthonába!