Lenyitható padlásfeljáró XV. kerület

Minőségi padláslépcső XV. kerület régiójában közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó modern korszerűsítéseinek jóvoltából gond nélkül üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, megjelenésükben a lényeges elemek jelennek meg, emiatt a számtalanszor szükségszerűen felerősített padlásajtók az enteriörhöz jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padláslétrát az idő vasfogától. A termékek rögzítő mechanizmusa problémamentesen mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp segíti. A létra kinyitott pozícióban egyenes, stabil acél létra, fogódzóval felszerelve, ennek megfelelően megbízható feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső XV. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padláslétráknak?

Számos olyan előnnyel készült el egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa feljáróval. Az évek múlásával sem gyengülő masszivitása, az állandó gondozást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen funkcionáló zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó megpróbált több padlásajtó megoldást biztosítani a négyféle variánssal, amelyek lényegében pusztán a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásfeljáró nyílás méretű termékek érhetők el.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése XV. kerület régiójában

A padláslétra termék XV. kerületi beépítése valamennyi hozzáértést, valamint egy kevés izomerőt igényel. A padlásajtók méretezett belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés legfontosabb szerkezeti tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslétrát a helyére kell emelni, és a négy sarkánál lévő keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván további, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró XV. kerület

5 visszatérő gond, amit padlásfeljárók betervezésekor vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót XV. kerületi otthonába!